Доставка с Еконт или Спиди

Куриерските фирми с които работим са Еконт и Спиди

 При попълване на данните Ви за поръчка, в полето " Коментари" може да посочите избора Ви за куриер и адреса на получаване. Но, дори и да не го направите, ние ще се свържем с вас в най-кратък срок за уточнение.

 

Цена за доставка 

Изчисляването на цената за доставката става в офиса на куриера след измерване теглото на цялата поръчка и зависи пряко от:

- теглото на поръчката

- мястото, до което ще бъде изпратена пратката ( офис на куриер или адрес на клиента)

Цената за доставка варира от 6.00 лв нагоре. 

 

Време за доставка 

След проверка и потвърждение за наличността на всички платове/ шивашки материали от Вашата поръчка, ние ще се свържем с вас за уточнение на адреса за доставка, както и кога тя да бъде изпратена до вас.

Стараем се да обработваме всяка поръчка своевременно, тъй като знаем колко важно е да бъде доставена на време. 

Максималният срок за изпълнение от наша страна е три работни дни, освен ако не се появят непредвидени обстоятелства, за които ще бъдете уведомени своевременно.

 

5 дни престой на пратките Ни в офиса на Куриера. Защо?

Поради зачестилите се некоректни клиенти, в края на 5-тия ден престой на пратката в офиса на куриера, тя ще бъде обявена за спасяване. Опита ни до тук показва,че коректните клиенти вземат пратките си преди този срок, а също и че ни уведомяват преждевременно, ако поради някакви обстоятелства няма да успеят преди 5-тия ден. 

За това при приемането на поръчката ви винаги изискваме потвърждение кога да бъде изпратена пратката Ви.